banta banta banta, då din jävel!

Eh fy faan va less jag blir, du kan knappt gå in på en internetsida där de skriker att du är för tjock. banta banta ditt fetto. aah shiet, menar de finns typ krämer som ska göra dej smalare, pulver aah gud vet vad. men smal ska du va, de e så man vill gå upp ett antal kilo i bara ren protest. Menar går folk på att om de smetar på lite kräm på bilringarna så försvinner de? fattar folk inte att folket  som har "testat- och äro så nöjda" är köpta? är verkligen folk så naiva?
det finns, gym gå dit, simma eller va fan som helst.. eller fortsätt va ditt feta jag..

..

dö skolfaanskap dö!

Brudar.

- Visst är vi underbara?
snygga att se på, fräscha i allmänhet, trollbinder och så fulla av skit..
Brudar, brudar och åter igen brudar har ni någon gång hört en snubbe snacka skit om någon på det viset som vi gör?
ge de där äcklade blickarna som bara vi brudar kan ge varandra, riktiga dödande bitchblickar. Som kan få vem som helst att vilja använda utrycket "om blickar kunde döda". så äckligt falska! åh, usch!
Sen går du runt och klagar på att alla snackar skit om dig, när du gör exakt samma sak.
Lite ärlighet tack! Vad är problemet?

Go natt cp-knullade fuckers!

Om det kanske var dags igen...

Att lägga in ett förbannat inlägg om äckelhålan Dingle. Kom nämligen på att jag ska dit imorrn. usch! en rysning av obehag går via min ryggrad. Okeej nu överdrev jag, men får ju villigt erkänna att ligga kvar hos Robert hela veckan än att gå dit och göra inget.. inte va till någon nytta alls, usch!! Men bara att bita ihop i skitsnackets stad.
men aah snacka bara mer skit om mig, det gör mig bara mer berömd. mohaha

Ytlighet.

 Ytlighet är likt egosimen en sjukdom, som tyvärr drabbar de som inte tror på sig själva. Eller bara helt enkelt drabbar de redan självgoda människorna. Hur som helst, jag är trött på dom. trött på dig- ytlighet.
Go natt.

RSS 2.0