sista juni!

Jag har varit sketduktig idag.

Jag har städat, övningskört, rensat min dator.

Hur ska resten av kvällen gå?


..

Glömde säga att jag är skitnervös!

24/6

Kom precis hem från första passet på kattslussen, ska snart iväg till uddevalla för en körlektion. HJÄLP!
Men jaa, de ska väl gå bra. Så länge jag inte svär åt den skevknullade farbrodern som ska ge mig mitt körkort. Helst nu, NU!

Hepp, tror inte han går med på det.
Sen blir det en sväng till kattslussen igen, och sen till Robert.

..

72% rakar pungen.

påtal om ingeting lixom

Vad I Hela Helvetet?!

Kollade runt lite på olika sidor efter en mysig fika med Elin idag.
 Och vad ser man "smink och bantningshets bland barn"! Det är helt sjukt, jävla ideal hela tiden.
De säger att de känner sig sötare med smink. Den kommentaren kommer några år förtidigt asså. Nästan så man skäms över att ha på sig smink själv, när de finns barn i den åldern som tar in så mkt och efterliknar äldre.
Vidare i artikeln står de om en mor som låter sin treåriga dotter få naglar och hår fixat regelbundet.
SJUKT!
Låt barn vara barn, har de orden försvunnit?


igår..

Jag praktiserar ju fortfarande på kattslussen, vilket är väldigt trevligt får jag lov att säga. Kan kännas segt att gå upp på morgonen när Robert kan ligga kvar. Fast han följer ju mig ändå, bara för han e så bäst.
 I alla fall, så satte jag på radion igår när jag städade och hörde på rix morgon zooo! tjoho, för de e ju så kul att lyssna på när inte lilla Hjert är med. Han får komma tillbaka nu, idioten.
  Det jag skulle komma fram till var att de pratade om amerikanare. Ja för Roger skulle dit. Och de pratade om någon jävla blankett och om hur otrevliga de va på flygplatsen när man väl kom dit.
  Och så slog det mig, hur lång tid kommer de ta innan vi bir äckligt otrevliga på flygplatsen, och folk får en bunte med tusen papper som de ska fylla i varje gång de åker in eller ut. Menar Sverige är ju så neutrala och vill va som alla andra, så snart kommer det väl.
 
Kolla bara på tvn, antingen är det en amerikans serie eller dokumentär. Helst om feta män. som vi ska tycka synd om. Jag hatar feta män, de ska gudarna veta. För det vet Robert. haha
 Inget illa mot dem personligen, men jag gillar dem inte. Tyvärr verkar dom gilla mig.
 
Så nu sitter jag här och väntar på att Sverige ska införskaffa ngt som USA har, som ska skydda vårat lilla land.
Menar vi har ju redan fra-lagen. till vilken nytta då? Hoppas de lyssnar av mig nästa gång jag pratar snusk i telefonen.
Men nu ska jag ta hand om äckel-hunden som drog ut soporna förut.

glömde säga!

Glömde säga att min älskade honungsplåster är slut! Och jag ska köpa nya skor snart, mina fötter kommer bryta sig loss från min kropp om de behöver genomlida mera skavsår. GE mej honungsplåster!

1.a dagen på praktiken.

 Klockan är nu 12.15 och jag kom hem från praktiken för typ en halvtimme sen, det är så chill. bestämmer tider och grejer själv. Bästa av allt KATTERNA!  Just u känns det inte direkt jobbigt att behöva praktisera på sommar´n. Men man kan ju ändra sig.. höhö.

Dagen började med att  jag vaknade av att Tiger låg och sov på arslet mitt inte direkt det stället jag hade valt. Men katten är ju som han  är. Så jag fick gå upp, för det var mäkta obekvämt. Sen käka jag frukost och var typsikt svenne och åkte alldeles för tidigt och Fick sitta o vänta i typ en kvart. Jag ska bli tidsoptimist.
 Men resten va kul som fan, men nu ska jag dra och skälla på äckelbarnen som typ dödar Katcha ute i trädgården.


SEGT!

I går åkte jag till den underbaraste som finns, jaa jag snackar om Robert. ;)
Väldigt mysigt, jaa när jag väl kom fram.

kan inte direkt påstå att jag gillade att hitta hunden i soporna, stressa runt som en idiotl. Eftersom jag inte har packat upp riktigt än från skolan. så har jag saker högt och lågt, så jag borde egentligen ta hand om det men åh de e ju så segt. Jag sitter hellre och väntar på att de ska bli sol ute. mohaha.

Åter till igår, påväg ner till stan börjar det regna, men alex är smart och tog med sig sitt röda gay-paraply. Men de hjälpte inte direkt, sen kom det underbara skavsåret på foten. Så jag fick halta ner till stan som en halt kärring och se allmänt missbildad ut.

Sen så fick jag vänta en sväng i Vbg, där min kära pojkvän kom med alla underbara barn. haha, fast trodde visserligen de skulle vara värre.

Idag åkte jag iaf hem tidigt, eftersom Robert skulle till praktiken. Jag har faktiskt hunnit med en hel del idag trots att klockan bara är lite över 11. Kanske dags att gå  lägga sig igen.

..

FJORTISSYNDROM.

pirat!

Åh lägg ner, vad är det här? får piratpartiet mandat? hahah, har vi svennar andra världsfrågor än internet?
Menar nätet kommer inom en snar framtid att kolapsa.
 ska vi då sitta här med vårat skitprati, som står för. jaa vadå? internet som då inte längre existerar. Nu tror visserligen inte jag att spindeln i nätet kmr dö, utan de finns säkert massa äckliga datanördar som fixar det.
   Det jag ville komma fram till är inte att sverige är fullt med blekfeta datanördar utan att vi är fruktansvärt patetiska. Och inte har andra världsfrågor än internet.


RSS 2.0