igår..

Jag praktiserar ju fortfarande på kattslussen, vilket är väldigt trevligt får jag lov att säga. Kan kännas segt att gå upp på morgonen när Robert kan ligga kvar. Fast han följer ju mig ändå, bara för han e så bäst.
 I alla fall, så satte jag på radion igår när jag städade och hörde på rix morgon zooo! tjoho, för de e ju så kul att lyssna på när inte lilla Hjert är med. Han får komma tillbaka nu, idioten.
  Det jag skulle komma fram till var att de pratade om amerikanare. Ja för Roger skulle dit. Och de pratade om någon jävla blankett och om hur otrevliga de va på flygplatsen när man väl kom dit.
  Och så slog det mig, hur lång tid kommer de ta innan vi bir äckligt otrevliga på flygplatsen, och folk får en bunte med tusen papper som de ska fylla i varje gång de åker in eller ut. Menar Sverige är ju så neutrala och vill va som alla andra, så snart kommer det väl.
 
Kolla bara på tvn, antingen är det en amerikans serie eller dokumentär. Helst om feta män. som vi ska tycka synd om. Jag hatar feta män, de ska gudarna veta. För det vet Robert. haha
 Inget illa mot dem personligen, men jag gillar dem inte. Tyvärr verkar dom gilla mig.
 
Så nu sitter jag här och väntar på att Sverige ska införskaffa ngt som USA har, som ska skydda vårat lilla land.
Menar vi har ju redan fra-lagen. till vilken nytta då? Hoppas de lyssnar av mig nästa gång jag pratar snusk i telefonen.
Men nu ska jag ta hand om äckel-hunden som drog ut soporna förut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0